« Båt i Nord

Båt i
NordHvorfor skal ikke rundt 50.000 fritidsbåteiere i Nord Norge ha sitt eget båtmagasin? Mange har sikkert tenkt tanken, og det var dette som førte til at Båt i Nord ble en realitet.

 

Magasinet har som målsetning å presentere saker med innslag fra vår nordligste landsdel.

 

Her er det i sommerhalvåret et yrende båtliv, i likhet med resten av landet. Men i større grad enn ellers finnes det også stor aktivitet vinterstid. Og den som har båten i vinteropplag, sysler gjerne med planer for kommende sesong.

 

Nytt båtmagasin for båtfolk nordenfjellsk.
Det nye båtmagasinet vil ta for seg båtlivet i alt sitt mangfold, men først og fremst sett med nordnorske øyne. 

 

Båteierne i nord har ikke alltid akkurat de samme behov som de bosatt syd i landet, for eksempel viser det seg at båtfolk her oppe ønsker andre båttyper enn folk bosatt eksempelvis på Sørlandet. De klimatiske forhold har mye å si for behovet. Nettopp derfor mener vi at et båtmagasin med fokus på Nord-Norge er på sin plass.

 

I hver utgivelse vil vi presentere en av de mange aktive båtforeningene i landsdelen, samt annet aktuelt stoff for landsdelen. Magasinet er laget for båteiere av båteiere i Nord Norge, og derfor vil vi også gi deg anledning til å skrive eller ta bilder for oss. 

 

Har du en god historie du kan tenke deg å dele med Båt i Nord sine lesere, ta kontakt! Kyststripen er lang, og vi vil få store problemer med å snappe opp alt som måtte foregå her.

 

Som om ikke det var nok, er det mulig å sette inn kjøp og salg annonser (rubrikk) av brukte båter via våre spalter.

 

Ønsker du å være sikker på å ikke gå glipp av et eneste magasin, kan det lønne seg å bestille et abonnement. I tillegg finner du Båt i Nord som løssalg over hele landet.

 

Vi ønsker med dette alle som retter sin innsats mot båtlivet i stort og smått, velkommen som bidragsytere i vårt magasin. Magasinet er på rundt 60 sider i A-4 format og gjennomgående 4 farger.

 

For tegning av abonnement på magasinet Båt i Nord,
kontakt oss på telefon 959 73 986
eller mail: skoglund@nord-media.no 
 
Du kan også besøke bladets websider på www.batinord.no.