« Websider for din båthavn/bedrift

Nord-Media AS tilbyr tilbyr din bedrift en enkel, smart og profesjonell tilstedeværelse på nett. Glem skjemaer, databaser og halvbakte redigeringsverktøy. FirstMagic er ekte tekst- og bildebehandling som føles og fungerer som programmene på din egen PC - rett på nett.

 

Der et webhotell gir deg et passord og noen gigabyte med diskplass, tilbyr vi deg en komplett løsning. Kort fortalt publiserer du websidene kun ved å skrive dem. Det er ingen koding, opplenking eller filbehandling - kun blanke ark. Resten går av seg selv - og alt er selvfølgelig på norsk.


Vi er din webredaksjon

Når bedriften ikke har ledige ressurser til å publisere selv, kan du ringe oss.

 

Du møter en journalist, fotograf, formgiver eller programmerer som kjenner deg, produserer det du trenger, og publiserer på web for deg. Det eneste du trenger for å vedlikeholde bedriftens websider er faktisk en telefon.

 

Med andre ord har du verktøy for å gjøre alt selv, samtidig som du har et redaksjonelt miljø i bakhånd når du har behov for det.

 

Innholdet ditt kan formes akkurat som du vil fra ett enkelt valgpanel. FirstMagic kommer med en rekke ferdige temaer innebygget, og lar deg designe ditt eget kun via pek-og-klikk.

 

I tillegg får du alltid tak i noen som kan hjelpe deg. Vi tilbyr brukerstøtte på telefon døgnet rundt.


Les mer »